Paste din grau dur cu ciuperci si sos rosu

Published by Florin on

Nu este nevoie de prea multe explicatii, folosim ingrediente cat mai integrale si proaspete, in rest, este un fel de mancare rapid si delicios.



Am folosit – ingredientele:
300 g paste din grau dur (4 portii)
800 g ciuperci
1 ceapa foarte mare
1 ardei iute
5 catei de usturoi
500 ml suc de rosii
Sare, piper, turmeric



1) Am pus apa pe foc. Cand atinge punctul de fierbere adaugam pastele si lasam la foc mic timp de 15 minute.

2) Intre timp calim ceapa si ciupercile in apa sau foarte putin ulei de masline.

3) Adaugam sucul de rosii si ducem la fierbere.

4) Adaugam usturoiul si ardeiul iute si lasam la foc mic 5-10 min.

5) Scurgem pastele si le adaugam peste sos. Le mai lasam impreuna timp de 5 min la foc mic sa se absoarba aromele.

Am servit cu urmatoarele topinguri:
Marar
Patrunjel
Ceapa verde
Drojdie inactiva
Masline

Pofta mare!



Incearca si retetele noastre pentru Halusky si BBQ de conopida:



Daca iti place ce gasesti la noi in Camara si vrei sa ne ajuti in procesul creativ ⏩ sustine-ne pe Patreon si vei primi content exclusiv:

Become a Patron!

Aboneaza-te la newsletter-ul Camara cu Obiceiuri si nu vei rata nici o reteta delicioasa!